Ajánlatkérés, időpont egyeztetés +36 70 9419 183 vagy írjon nekünk üzenetet.

GEALAN S 9000

Az S 9000 profilcsalád egy modern, sokoldalú rendszer ablakokhoz, ajtókhoz és emelő-toló ajtókhoz, választhatóan két, vagy három tömítési síkkal.

GEALAN S 9000

Az S 9000 profilcsalád egy modern, sokoldalú rendszer ablakokhoz, ajtókhoz és emelő-toló ajtókhoz, választhatóan két, vagy három tömítési síkkal.

Az új S 9000 bejárati ajtó a 82,5 milliméteres beépítési mélységével és ötkamrás technológiájával kiemelkedő hőszigetelési teljesítményt nyújt. Meggyőző ezenfelül még az új bejárati ajtó szilárdsága is. A nagyméretű merevítőkamra, az alakhű acélmerevítések és a hozzáillő sarokerősítések mindezt ugyanúgy segítik, mint a padlóküszöbnél a PVC és alumíniumrésszel két szinten kialakított szilárd csatlakozás.

Az S 9000 bejárati ajtaján a vízvezető léc rendszermegoldásának is megkülönböztető hatása van, hiszen nem csupán az ajtóelemek megjelenését javítja. Ez az elem biztosítja a legjobb csapóesővédelmet és optimális tömítést a küszöbnél több szinten kialakított kefés tömítésnek köszönhetően.

  • Kiemelkedő hőszigetelés a korszerű ötkamrás technológiának köszönhetően
  • rugalmas színezés
  • Csapóeső elleni optimális védelem
  • akár 52 mm (STV®-vel akár 54 mm) vastag táblák befogadására is alkalmas
  • nagyon jó statikus szilárdság a nagyméretű merevítőkamrának és a hozzáillő acél- és sarokerősítésnek köszönhetően

Kombinált küszöb jó hővédelemmel

A bejárati és erkélyajtóelemekhez való padlóküszöb minden 74 és 83 milliméteres rendszerben rugalmasan használható felújításra és új építkezésre egyaránt.

Mozgáskorlátozottaknak is megfelel

A csupán 20 mm magasság könnyű áthaladást biztosít, ugyanakkor teljesíti a hőszigetelésre és tömítésre vonatkozó követelményeket is.

Minőségi termékek
Teljeskörű kivitelezés
Garancia
100% Megelégedettség
Szakértő Kivitelezés
Megfizethető Ár